Ullevålseter

Servering siden 1927

Nye, oversikt, oppdekning, spesilt lys, the best

Ønsker du å ha selskap på Ullevålseter?

Hos oss er det mulig å holde arrangementer for firmaer og private, alt fra bursdagfest til julebord. Vi kan blant annet tilby koldtbord med skogens festbord, grillmat, servering av gryteretter og supper. Vi tilpasser oss etter deres behov og ønsker. For mer informasjon eller en avtale, ring oss på telefon: 22 14 35 58, og for Ullevålseter Adventures ring på mobil: 900 12 632 (se aktiviteter lenger ned).
Vi tar imot selskaper tirsdag til fredag.

Våre lokaler

Vi har to peisestuer, hvorav den største har kapasitet på selskaper inntil 90 personer, og den mindre rommer opptil 40 personer. Begge stuene har en koselig peis. Stuene har tradisjonsrik utsmykning, og en særegen stil du bare får på Ullevålseter.

Vi har oppdekning med mange variasjoner som vi tilpasser til ditt behov.

Stuene egner seg til alle typer selskap. Her kan du arrangere firmafest, klubbfest, bursdager, årsfest, julebord, halloween party og mye mer.

Ullevålseter er omgitt av en rik natur og vi besitter et stort og flott uteareal. Her kan en boltre seg i naturen eller nyte den fra vår gårdsplass. Området kan blant annet benyttes til å arrangere skirenn, mesternes mester, sommerfest og grillparty med mulighet for å være både ute og inne. Området kan benyttes til teambuilding aktiviteter.

I underetasjen har vi garderobe med vannklosett og dusjmuligheter.

Vi kan stille med lerret, høyttaler med mikrofon og strømkabler. PC og prosjektor må medbringes.

Oppdekning oversikt jensen selskapet Nye, oversikt, oppdekning, spesilt lys, the best
blender oversikt uteareal mye folk
Foto: Tor Lindseth
Gamlepeisestua oversikt hverdag nyepeisestua oversikt hverdag, gul mann Danske boble telt peis

Mat og drikke

Vår spesialitet er skogens festbord, et rikholdig koldtbord med blant annet et rikt utvalg av spekemat av elg, hjort og reinsdyr. Innholdet varieres noe etter årstid. I julebordsesongen inneholder det også julemat. Vi har et variert utvalg av supper og gryter som kan servers. Der i blant gulasj, lapskaus, chili sin carne og vår velkjente hjortegryte med ris, salat og brød.

Til et grillparty eller sommerfest, så kan vi også stille med et bredt utvalg av grillmat.

Vi tilpasser mat etter ønske.

Ullevålseter har skjenkebevilling og besitter et lager av ulike sorter øl og vin. Vi kan utvide utvalget etter ønske. Vi har skjenkebevilling som gjelder både på uteområdet og inne.

spekemat matbord skrått venstre laks

Aktiviteter - Ullevålseter Adventures

Vi har et samarbeid med Pål Anders Ullevålseter. Han kan tilby et bredt utvalg av aktiviteter og foredrag inne og ute.

Pål Anders Ullevålseter er europamester i enduro, verdensmester i ørkenrally og er første nordmann som har fullført det legendariske ørkenrallyet Paris-Dakar. Han er kjent for de fleste gjennom hans seiere i programmer som 71 grader nord, mesternes mester, farmen kjendis osv.

Du kan lese mer om Pål Anders Ullevålseter på hans blogg: Team Ullevålseter

For mer informasjon eller avtale om Ullevålseter Adeventures ring: 900 12 632, eller send epost til: post@dakar.no

melkespannkast
Foto: Tor Lindseth

Transport

Ønsker du å ha turen som en del av selskapsopplevelsen, så er det fult mulig å gå, sykle eller gå på ski til oss. Ullevålseter er et knutepunkt i løypenettverket og det er mange veier som fører til oss. Turen kan f.eks. starte på Hammeren, Sognsvann eller Frognerseteren. Det er lysløype til oss fra Sognsvann og Frognerseteren.

Det er også fullt mulig å komme med buss eller maxitaxi for grupper som skal til oss. Tur og busstransport kan også kombineres. For eksempel ved at man ankommer på beina og reiser hjem med buss. Det går skogsbilvei fra Hammeren i Maridalen, til Ullevålseter, som har god nok standard for store busser året rundt.

Tidspunkt

Vi tar imot selskaper tirsdag til fredag fram til kl. 01.00.

Inspirasjon

Under kan du se en bildekarusell fra tidligere selskap hos oss. Kanskje lar du deg inspirere?

grilling Arnstein
Foto: Tor Lindseth
Oppdekning Jensen-juleselskap Oppdekning barnebursdag Mat Oversiktbilde Oversiktbilde vinter, masse snø
Øks i stubbe
Foto: Tor Lindseth
Oppdekning nærme grønt+hvit Oppdekning Gresskar, vertikal Oppdekning blader Mat hummer Mat pølser Mat Kaker Ullevålseter oversiktsbilde dammen sommer